Flexibel boeken bij Astenblick Apartments

Uiteraard doen we er alles aan om u een veilige en zorgeloze vakantie te bezorgen. Zo hebben we extra maatregelen genomen zodat u met uw familie of vrienden optimaal kunt genieten van uw vakantie. We houden ons aan de richtlijnen die we van de deelstaat Noordrijn-Westfalen ontvangen. Klik hier voor de actuele situatie. https://www.land.nrw/corona

Boek uw vakantie zonder risico: gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst
We begrijpen ook heel goed dat u graag extra zekerheid wilt wanneer u een verblijf boekt bij. Mocht u zich bedenken of de situatie verandert onverwachts, dan kunt u tot 14 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. U kunt kiezen voor een voucher om uw vakantie op een ander tijdstip te boeken of terugbetaling.

Flexibel omboeken
Bij ons is het altijd mogelijk om tot 14 dagen voor aankomst gratis om te boeken naar een andere periode of een ander type accommodatie. De prijs blijft gelijk aan de oorspronkelijk gefactureerde prijs of wordt hoger. Indien de reservering door het omboeken duurder wordt, dan brengen wij het verschil in rekening.

Extra omboekflexibiliteit
Omdat we ons in onzekere tijden bevinden, bieden wij u in geval van: gesloten grens, negatief reisadvies of bij verplichte quarantaine de mogelijkheid om uw vakantie tot 1 dag voor aankomst om te kunnen boeken naar een andere periode. De prijs blijft gelijk aan de oorspronkelijk gefactureerde prijs of wordt hoger. Indien de reservering door het omboeken duurder wordt, dan brengen wij het verschil in rekening.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Boeken zonder zorgen

Boek uw verblijf zorgeloos, gemakkelijkl.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via
Tel. +31 (0)318 481 816
(ma t/m vrij 08.00 – 17.00 uur)
info@astenblickapartments.com

Zoek en boek snel uw verblijf bij Astenblick Apartments.