Zomervakantie in het natuurrijke Altastenberg nabij Winterberg

Uw luxe appartement in Astenblick Apartments biedt u de perfecte uitvalsbasis voor een zomervakantie om nooit te vergeten. Word elke dag wakker met een prachtig uitzicht over de vallei van Altastenberg. Voor de deur van het luxe appartementencomplex ligt een uitgebreid netwerk aan wandel- en fietsroutes door de regio Winterberg. Ook voor kinderen is in Altastenberg en omgeving genoeg te doen! Bent u toe aan wat ontspanning? Breng dan een bezoek aan één van de heerlijke wellness centra in de buurt.


Eindeloze fiets- en wandelroutes in Altastenberg

De accommodatie is gelegen midden in een netwerk aan wandel- en fietsroutes. Laat u verbazen door de wonderschone landschappen met fenomenale uitzichten tijdens uw route over een van de vele wandel- of fietspaden in de omgeving. Wist u dat er in het Sauerland zo’n vele Nordic Walking routes zijn uitgezet? Ook bij motorrijders is de regio Winterberg zeer geliefd door zijn hoogteverschillen en uitdagende bochten.

Fietsen in winterberg met de kinderen

Waterpret in de regio Winterberg

In de buurt van uw accommodatie in Altastenberg zijn in de nabije omgeving 5 zwembaden te vinden waar u zowel binnen- als buiten kunt zwemmen. Op nog geen 20 minuten rijden ligt het prachtige bergmeer de Hillebachsee, hier kunt u heerlijk zwemmen, waterfietsen, roeien of gewoon lekker van de zon genieten. Hier vindt u ook Wake & Water waar u terecht kunt voor een dagje wakeboarden of waterskiën.


Nieuw in Winterberg: Astenkick!

Altastenberg ligt aan de voet van de Kahler Asten, de meest bekende berg van het Sauerland. Sinds kort vindt u hier de op één na langste zipline van Europa! www.astenkick.de biedt een dubbele kabelglijbaan waarin je alleen of naast elkaar met meer dan 70 km per uur het dal in ‘vliegt’. De afdaling is meer dan een kilometer lang, een adembenemend avontuur door de Sauerlandse lucht.


Uw volgende zomervakantie in beeld en geluid